kallmorablogg

kallmorablogg

Årsmöte 2016

aktiviteterPosted by Bitte Nohrin Jernberg Sat, March 12, 2016 18:48:16
Hallå alla Kallmorabor!
Det är dags igen för Årsmöte. Imorgon kl 14.00 samlas vi i bystugan för att gå igenom året som varit och förrätta valen för nästa år. Det blir förändringar i år. Till exempel så avgår undertecknad som ordförande och i stället har valberedningen ett gott förslag att ta ställning till. Jag sitter gärna kvar i styrelsen men inte som ordförande, då det inte är förenligt med att jag samtidigt är ordförande i Orsa Byaråd. Jag är i alla fall säker på att arbetet i styrelsen kommer att fortsätta som tidigare att ta tag i de nya idéer som hela tiden dyker upp.
Då Gunnel Lovén dessutom avslutar sitt engagemang i styrelsen i och med detta årsmöte, så blir det både omfördelningar och nyval imorgon. Dessutom hoppas jag att vi kan få tag på ett par intresserade som vill ordna med nästa års valberedning, så vi kan sätta igång ett nytt aktivitetsår i föreningen med "fullt hus".

Väl mött imorgon eftermiddag alla, till en trevlig stund som också bjuder på fika med smaskens till - och filmvisning. Två små kortisar har vi att visa, och jag hoppas ni ska gilla dem!
Vi ses där

Bitte

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.